Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ionuţ Matei a primit vizita unei delegații a magistraților străini, în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare


26 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 22 mai 2015, un comunicat cu privire la întâlnirea jud. Ionuț Matei, vicepreședintele instanței supreme, cu delegaţia magistraţilor străini, în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare.

La întâlnire a participat și Fabian Vîlcu, specialist IT, Direcţia Legislaţie, Studii, Documentare şi Informatică Juridică, în timp ce din delegație au făcut parte: Julia Stunz şi Simon Sieweke, din Germania; Daniela Cardamone și Domenico de Falco, din Italia; Michał Wysocki, Paweł Dzienis şi Marek Dębski, din Polonia; Maria Isabel Lopez Montañez şi Laura Salinas Ronda, din Spania, şi Alain Alcufrom, din Franţa.

Vicepreședintele ÎCCJ a prezentat oaspeților modul de organizare şi funcţionare a departamentelor şi secţiilor instanţei, aspecte legate de mijloacele procedurale de unificare a jurisprudenţei prin mecanismul recursului în interesul legii şi cel al sesizării în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, iar specialistul IT a vorbit despre programul ECRIS.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică