Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a magistraților la instanțe și parchete. Rezultatele la testarea psihologică. UPDATE: Reexaminarea psihologică a candidaților care au făcut contestație. UPDATE: Rezultate contestații


28 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

28 mai 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 27 mai 2015, rezultatele obținute de candidații care au făcut contestație.

În urma analizării contestației, ambii candidați, judecător și procuror, au fost acceptați.

***

26 mai 2015: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 26 mai 2015, un anunț cu privire la desfășurarea reexaminării psihologice a candidaților care au formulat contestații împotriva rezultatului obținut.

Reexaminarea are loc pe 27 mai 2015, ora 11:00, la CSM, accesul făcându-se pe bază de act de identitate.

***

25 mai 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 25 mai 2015, rezultatele obținute de candidații judecători și procurori la testarea psihologică, în cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a magistraților la instanțe și parchete.

Rezultate:
:: judecători
:: procurori

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii