TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Adunarea generală are întotdeauna dreptate
25.05.2015 | Mihnea STOICA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Felicitări Decanului Ion Dragne!

Ma bucur ca victoria obtinuta nu ii stirbeste legitimitatea. Din contra, rezultatul electoral il plaseaza in majoritatea voturilor exprimate.

Va rog sa nu interpretati ca cele 1.000 de voturi neexprimate ar fi schimbat in vreun fel rezultatul electoral. Probabil ca s-ar fi distribuit in proportii asemanatoare intre candidati. Chiar daca m-ar fi avantajat (sau nu) ele arata doar usurinta cu care ne tratam ocazional profesia.

Am mai remarcat evolutia fulminanta a cadrelor INPPA. Astept din partea domniilor lor o prestatie pe masura in consiliu. Macar prezenta in sedintele viitorului consiliu.

Singurul comentariu (pe care il fac special ca evit sa fiu laudat ca am stiut sa pierd elegant) este acela ca reprosul meu privind tacerea invingatorilor subzista.

Si ca sa nici nu inving gratios, reprosez politicienilor de mai multe culori ingerinta in campania noastra profesionala. Tacticile meschine pe care le-ati implicat in campanie au manjit trei prietenii si au descalificat un candidat care merita mult mai mult. Si care in precedent obtinuse o plasare mult mai buna. Politrucii pot sa se laude ca, dupa ce au devastat o tara, o economie si o justitie oricum precara, au mai oropsit inca o data si profesia noastra.

Parafrazand, Adunarea generala are intotdeauna dreptate.

Mihnea Stoica
Avocat, Baroul Bucuresti

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate