Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Numiri în funcții de conducere în cadrul CSM


28 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 26 mai 2015, următoarele:

1. Numirea, pe o perioadă de 3 ani, în funcţia de secretar general al CSM, a Rozei Marcu, judecător la Tribunalul Bucureşti, detaşată la CSM, începând cu data de 1 iunie 2015.

2. Numirea, pe o perioadă de 3 ani, în funcţia de şef serviciu – Serviciul resurse umane pentru parchete din cadrul CSM, a Paulei Despina Georgescu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, detaşată la CSM, începând cu data de 1 iunie 2015.

3. Numirea, pe o perioadă de 3 ani, în funcţia de şef serviciu – Serviciul afaceri europene, relaţii internaţionale şi protocol din cadrul CSM a lui Flavian Alexandru Popa, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, detaşat la CSM, începând cu data de 1 iunie 2015.

De asemenea, Plenul a luat act de retragerea candidaturii pentru funcţia de director al Direcţiei afaceri europene, relaţii internaţionale şi programe a lui Cătălin Andrei Popescu, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică