ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Prima şedinţă a noului Consiliu al Baroului Bucureşti
28.05.2015 | Daniel FENECHIU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Astazi, la ora 15:00, va avea loc prima sedinta a noului Consiliu al Baroului Bucuresti. Vor fi alesi prodecanii si se vor stabili responsabilitatile consilierilor.

La o prima analiza a structurii noului Consiliu, noul Decan Ion Dragne – ca exponent, atat al majoritatii din vechiul Consiliu, cat si al majoritatii din noul Consiliu, in linii mari aceiasi, are toate premisele sa-si puna in aplicare programul cu care a castigat detasat alegerile.

Relativ la prodecani, cred ca unul dintre acestia ar trebui sa fie Mihnea Stoica, pe care atat faptul ca a fost pentru a doua oara al doilea, cat si faptul ca a obtinut un numar mare de voturi la Consiliu il recomanda in mod evident. Indiferent daca ne place sau nu, indiferent daca l-am votat sau nu, Mihnea Stoica a avut cea mai mare sustinere dintre candidatii reformisti la aceste alegeri. In plus, ar fi o premisa a recunoasterii faptului ca avocatura independenta chiar conteaza.

In ceea ce ma priveste, voi incerca sa colaborez onest si constructiv, atat cu noul Decan, cat si cu noul Consiliu si sa fac tot ceea ce depinde de mine pentru a imbunatati activitatea Baroului Bucuresti si pentru a servi transparent interesele confratilor.

Daniel Fenechiu
Managing Partner FENECHIU SAVU & ASOCIAȚII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate