Varia
JURIDICE

Eurojuris Internațional. Întâlnirea Grupurilor de lucru – Helsinki, Finlanda


28 mai 2015 | Cristina TRELEA
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În calitate de avocat, voi participa, in perioada 29-31 mai,2015, la întâlnirea organizată de către Eurojuris Internațional la Helsinki, Finlanda.

Astfel, micul St. Petersburg, cum mai este numit orașul Helsinki, va fi gazda avocaților participanți din țările Uniunii Europene dar și din Rusia, Turcia, China și Statele Unite.

Evenimentul facilitează schimbul de informații, idei și experiențe profesionale între avocații membri, dar reprezintă și un prilej pentru construirea unor relații de colaborare internaționale.

O diversitate de grupuri se vor întruni și vor conlucra în domeniile: Drept Societar, Dreptul Muncii, Insolvență, Restructurări și Drept Bancar, Dreptul Proprietății Intelectuale, Litigii Internaționale și SAL (Soluționarea Alternativă a Litigiilor), Drept Comercial Internațional, Dreptul Internațional al Asigurărilor și Drept Imobiliar.

Iată câteva dintre subiectele pe care le vom discuta:
– Finanțarea cu dificultăți în Finlanda – provocări, cooperare și noi instrumente financiare;
– Propunerile UE pentru o reformă a legislației europene în materia insolvenței;
– Soluționarea litigiilor și contractele de agenție: experiențe din instanțele finlandeze și practică arbitrală;
– Noua legislație în domeniul porturilor și jurisprudență actuală în materia răspunderii docherilor/muncitorilor portuari;
– Fuziunea transfrontalieră.

Bineînțeles, ne vom bucura de cele mai frumoase restaurante din oraș și vom participa la un concurs de curling, după finalizarea întâlnirilor de lucru.

Cabinetul de avocat Trelea Cristina este membru al Eurojuris Internațional din anul 2012, participând la Conferintele care au avut loc în Dublin (mai, 2012), Londra (mai, 2013), Milano (mai 2014), precum si la Congresele anuale organizate la Haga (octombrie 2012) si Viena (noiembrie 2013).

Cristina Trelea
Avocat

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro