Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Congresul Avocațior 2015. Programul
29.05.2015 | JURIDICE.ro

* Sub rezerva aprobării de către delegați, partea de început a Congresului va fi transmisă LIVE online.

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității joi, 28 mai 2015, un anunț cu privire la organizarea Congresului Avocaților 2015, în perioada 6-7 iunie, la Teatrul Național București.

În cadrul Congresului vor fi prezentate spre aprobare rapoartele anuale de activitate ale Consiliului U.N.B.R. şi ale Casei de Asigurări a Avocaţilor, ale Comisiei de Cenzori și ale Comisiei Centrale de Disciplină, bugetul anual al U.N.B.R. și execuția bugetară anuală.

De asemenea, vor avea loc alegeri pentru Consiliul U.N.B.R., Consiliul Casei de Asigurări a Avocaţilor, a Comisiilor de cenzori ale U.N.B.R. și a Casei de Asigurări a Avocaților, precum și pentru desemnarea Comisiei Superioare de Disciplină.

Programul Congresului

Sâmbătă, 06 iunie 2015
08:30-09:00 Înregistrarea delegaţilor
09:00-11:00 Deschiderea lucrărilor Congresului
11:00-11:15 Pauză
11:15-13:30 Validarea membrilor Congresului. Dezbateri pe marginea materialelor prezentate Congresului spre aprobare privind activitatea Consiliului U.N.B.R., a Casei de Asigurări a Avocaţilor. Raportul Comisiilor de cenzori ale U.N.B.R. şi a Casei de Asigurări a Avocaţilor
13:30-14:15 Pauză de masă
14:15-16:30 Dezbateri pe marginea materialelor prezentate Congresului spre aprobare privind activitatea Consiliului U.N.B.R. şi a Casei de Asigurări a Avocaţilor / alegerea Consiliului U.N.B.R. / alegerea Consiliului Casei de Asigurări a Avocaţilor / alegerea Comisiilor de cenzori ale U.N.B.R. şi a Casei de Asigurări a Avocaţilor / desemnarea Comisiei Superioare de Disciplină.

Duminică, 7 iunie 2015
09:00-12:30 Continuarea dezbaterilor asupra tematicii Congresului. Adoptarea hotărârilor şi rezoluţiilor Congresului
12:30-13:00 Închiderea lucrărilor Congresului.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.