Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Congresul Avocațior 2015. Programul


29 mai 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

* Sub rezerva aprobării de către delegați, partea de început a Congresului va fi transmisă LIVE online.

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității joi, 28 mai 2015, un anunț cu privire la organizarea Congresului Avocaților 2015, în perioada 6-7 iunie, la Teatrul Național București.

În cadrul Congresului vor fi prezentate spre aprobare rapoartele anuale de activitate ale Consiliului U.N.B.R. şi ale Casei de Asigurări a Avocaţilor, ale Comisiei de Cenzori și ale Comisiei Centrale de Disciplină, bugetul anual al U.N.B.R. și execuția bugetară anuală.

De asemenea, vor avea loc alegeri pentru Consiliul U.N.B.R., Consiliul Casei de Asigurări a Avocaţilor, a Comisiilor de cenzori ale U.N.B.R. și a Casei de Asigurări a Avocaților, precum și pentru desemnarea Comisiei Superioare de Disciplină.

Programul Congresului

Sâmbătă, 06 iunie 2015
08:30-09:00 Înregistrarea delegaţilor
09:00-11:00 Deschiderea lucrărilor Congresului
11:00-11:15 Pauză
11:15-13:30 Validarea membrilor Congresului. Dezbateri pe marginea materialelor prezentate Congresului spre aprobare privind activitatea Consiliului U.N.B.R., a Casei de Asigurări a Avocaţilor. Raportul Comisiilor de cenzori ale U.N.B.R. şi a Casei de Asigurări a Avocaţilor
13:30-14:15 Pauză de masă
14:15-16:30 Dezbateri pe marginea materialelor prezentate Congresului spre aprobare privind activitatea Consiliului U.N.B.R. şi a Casei de Asigurări a Avocaţilor / alegerea Consiliului U.N.B.R. / alegerea Consiliului Casei de Asigurări a Avocaţilor / alegerea Comisiilor de cenzori ale U.N.B.R. şi a Casei de Asigurări a Avocaţilor / desemnarea Comisiei Superioare de Disciplină.

Duminică, 7 iunie 2015
09:00-12:30 Continuarea dezbaterilor asupra tematicii Congresului. Adoptarea hotărârilor şi rezoluţiilor Congresului
12:30-13:00 Închiderea lucrărilor Congresului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii