Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Jud. dr. Livia Doina Stanciu a participat la cea de XVIII-a Conferinţă Judiciară Internaţională
29.05.2015 | JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității marți, 26 mai 2015, un comunicat cu privire la participarea jud. dr. Livia Doina Stanciu, președintele ÎCCJ, la cea de XVIII-a Conferinţă Judiciară Internaţională (IJC), ce a avut loc în perioada 21-22 mai, în Antalya.

Președintele instanței supreme a prezentat câteva aspecte vizând jurisprudenţa românească în materie penală, în materia extrădării şi a mandatului european de arestare.

Evenimentul a fost organizat de Curtea Constituţională a Turciei, Facultatea de Drept a Universităţii din Michigan, Fundaţia Internaţională pentru Sisteme Electorale şi Fundaţia Familiei Furth. La lucrări au participat preşedinţi de curţi supreme din Reţeaua Preşedinţilor Curţilor Supreme de Justiţie din Uniunea Europeană, organism internaţional în cadrul căruia, din data de 13 octombrie 2011, Livia Doina Stanciu deţine calitatea de vicepreşedinte.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.