Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Revista revistelor juridice
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

JOLAS, indexat și în HeinOnline
01.06.2015 | Mihai Cristian APOSTOLACHE

JURIDICE - In Law We Trust

Journal of Law and Administrative Sciences este, din mai 2015, indexat şi în HeinOnline. Revista este editată de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi cuprinde articole atât din dreptul public, cât şi din dreptul privat.

JOLAS este indexată, în prezent, în două baze de date internaţionale: SSRN şi HeinOnline şi, în curând, în EBSCO. Numărul următor al revistei va apărea la mijlocul lunii iunie 2015 şi va cuprinde lucrările susţinute în cadrul Conferinţei Internaţionale “Probleme actuale din administraţie şi justiţie”, eveniment ştiinţific organizat de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE), împreună cu Societatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative şi Curtea de Apel Ploieşti.

Mihai Cristian Apostolache
Redactor-şef JOLAS.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.