Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

JOLAS, indexat și în HeinOnline


01.06.2015 | Mihai Cristian APOSTOLACHE
Secţiuni: Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust

Journal of Law and Administrative Sciences este, din mai 2015, indexat şi în HeinOnline. Revista este editată de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi cuprinde articole atât din dreptul public, cât şi din dreptul privat.

JOLAS este indexată, în prezent, în două baze de date internaţionale: SSRN şi HeinOnline şi, în curând, în EBSCO. Numărul următor al revistei va apărea la mijlocul lunii iunie 2015 şi va cuprinde lucrările susţinute în cadrul Conferinţei Internaţionale “Probleme actuale din administraţie şi justiţie”, eveniment ştiinţific organizat de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE), împreună cu Societatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative şi Curtea de Apel Ploieşti.

Mihai Cristian Apostolache
Redactor-şef JOLAS.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro