Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

JOLAS, indexat și în HeinOnline
01.06.2015 | Mihai Cristian APOSTOLACHE

Secţiuni: Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust

Journal of Law and Administrative Sciences este, din mai 2015, indexat şi în HeinOnline. Revista este editată de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi cuprinde articole atât din dreptul public, cât şi din dreptul privat.

JOLAS este indexată, în prezent, în două baze de date internaţionale: SSRN şi HeinOnline şi, în curând, în EBSCO. Numărul următor al revistei va apărea la mijlocul lunii iunie 2015 şi va cuprinde lucrările susţinute în cadrul Conferinţei Internaţionale “Probleme actuale din administraţie şi justiţie”, eveniment ştiinţific organizat de Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti şi Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene (ARDAE), împreună cu Societatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative şi Curtea de Apel Ploieşti.

Mihai Cristian Apostolache
Redactor-şef JOLAS.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti