Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanții CSM au participat la cea de-a 10-a Conferință Internațională a Reţelei Balcanice și Euro-mediteraneene a Consiliilor Judiciare
01.06.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 29 mai 2015, un comunicat cu privire la participarea reprezentanţilor CSM la cea de-a 10-a Conferință Internațională a Reţelei Balcanice și Euro-mediteraneene a Consiliilor Judiciare.

La evenimentul organizat de Înaltul Consiliu Judiciar din Republica Albania, în perioada 27-29 mai 2015, la Tirana, au participat procuror Bogdan Gabor, vicepreședinte CSM, judecător Nicoale Horațius Dumbravă, membru CSM, procuror Cătălin Popescu, director al Direcţiei Afaceri Europene, Relaţii Internaţionale şi Programe. Conferința a abordat rolul consiliilor judiciare în garantarea independenţei şi imparțialității sistemelor judiciare din statele membre ale rețelei.

Conferința a prilejuit și adoptarea Declarației – document prin care statele membre au subliniat rolul cheie al consiliilor judiciare în garantarea independenței și imparțialității sistemului judiciar, aflate în strânsă legătură cu responsabilitatea ce revine acestuia în asigurarea supremației legii.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.