BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

ASF a organizat conferința internațională ”Rolul pieţelor financiare non-bancare în creşterea economică”

01.06.2015 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 28 mai 2015, un comunicat cu privire la conferința internaţională „Rolul pieţelor financiare non-bancare în creşterea economică”, organizată în parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) și Asociaţia Generală a Economiştilor din România (AGER).

Temele dezbătute în cadrul evenimentului, ce a avut loc pe 28 mai, au vizat dezvoltarea piețelor financiare non-bancare și contribuția acestora la creșterea economică a României. Au participat, în calitate de speakeri: Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR, Steven Maijoor, Președintele Autorității Europene pentru Valori Mobiliare şi Pieţe, Pavel Năstase, Rectorul ASE, Lucian Albu, Directorul Institutului de Prognoză Economică, Andrew Candland, director în cadrul Autorității Europene pentru Asigurări şi Pensii Ocupaţionale.

Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, a declarat: ”Evenimentul marchează prima ediție a unei serii de conferințe anuale care își propun să promoveze colaborarea între mediul academic, factorii de decizie politică și practicienii în domeniul finanțelor, pe marginea unor subiecte de interes comun. Temele conferinței din acest an au fost alese în concordanță cu interesul tot mai mare, la nivel internațional, în ceea ce privește identificarea unor noi modalități de finanțare a creșterii economice într-un mod durabil”.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate