Secţiuni » Arii de practică » Business » Piaţa de capital
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti

ASF a organizat conferința internațională ”Rolul pieţelor financiare non-bancare în creşterea economică”


1 iunie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Piața de capital
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 28 mai 2015, un comunicat cu privire la conferința internaţională „Rolul pieţelor financiare non-bancare în creşterea economică”, organizată în parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) și Asociaţia Generală a Economiştilor din România (AGER).

Temele dezbătute în cadrul evenimentului, ce a avut loc pe 28 mai, au vizat dezvoltarea piețelor financiare non-bancare și contribuția acestora la creșterea economică a României. Au participat, în calitate de speakeri: Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR, Steven Maijoor, Președintele Autorității Europene pentru Valori Mobiliare şi Pieţe, Pavel Năstase, Rectorul ASE, Lucian Albu, Directorul Institutului de Prognoză Economică, Andrew Candland, director în cadrul Autorității Europene pentru Asigurări şi Pensii Ocupaţionale.

Mișu Negrițoiu, Președintele ASF, a declarat: ”Evenimentul marchează prima ediție a unei serii de conferințe anuale care își propun să promoveze colaborarea între mediul academic, factorii de decizie politică și practicienii în domeniul finanțelor, pe marginea unor subiecte de interes comun. Temele conferinței din acest an au fost alese în concordanță cu interesul tot mai mare, la nivel internațional, în ceea ce privește identificarea unor noi modalități de finanțare a creșterii economice într-un mod durabil”.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro