Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ziua Copiilor la Palatul Cotroceni


2 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Klaus Iohannis, Președintele României, a primit luni, 1 iunie 2015, la Palatul Cotroceni, vizita reprezentanților organizației ”Salvați Copiii”, care aniversează anul acesta 25 de ani de activitate, potrivit unui comunicat.

Klaus Iohannis: ”Bine ați venit la Cotroceni! Sunt impresionat! Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată că, într-adevăr, astăzi este Ziua Copiilor. Bine ați venit! Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină de copii radiază de bucurie.

Îi felicit pe cei de la ”Salvați Copiii” care fac lucruri extraordinare, printre care faptul că v-au adus aici. Felicitări pentru ”Salvați Copiii”! În afară de faptul că este 1 iunie și este ziua voastră, a copiilor, avem și un eveniment special astăzi: Romfilatelia s-a declarat deschisă unei colaborări frumoase și astăzi vom lansa împreună o ediție filatelică. Mulțumesc doamnei director pentru acest lucru!

Ați venit să sărbătorim împreună și nu o să țin un discurs foarte lung. La mulți ani tuturor!”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică