Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității din București. Preselecție pentru concursul internațional ICC Moot Court Competition 2016


3 iunie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității marți, 2 iunie 2015, un comunicat cu privire la preselecția pentru concursul internațional ICC Moot Court Competition 2016.

La preselecție pot participa studenții care în anul universitar 2015-2016 se vor afla în anul III sau în anul IV de studii. Echipa va fi formată din patru persoane, respectiv trei speakeri (pledanți) și un researcher (cercetător).

Studenții interesați trebuie să trimită la adresa de e-mail av.pargaru@gmail.com, până la data de 04 iunie 2014, ora 18:00, următoarele documente:
– un Curriculum Vitae, în limba engleză, care să conțină și informații referitoare la atestatele de cunoaștere a limbii engleze și la eventuale participări anterioare la diferite competiții sau programe extracurriculare;
– un document word în care se menționează: media fiecărui an de studiu până în prezent (precum și media primului semestru aferent anului de studiu curent); notele obținute la materiile Drept internațional public, Organizații și relații internaționale, Drept penal. Partea Generală I, Drept penal. Partea Generală II, Drept penal. Partea Specială I, Dreptul Uniunii Europene I, Dreptul Uniunii Europene II, Criminologie și Teoria generală a dreptului.

A doua fază a preselecției va consta într-un interviu în limba engleză ce va avea loc în data de 04 iunie 2014, de la ora 20:00, în sala 213.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro