Varia
JURIDICE

Scrisoarea unui avocat pensionar către corpul de avocați


3 iunie 2015 | Nicolae Vlad POPA
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Stimați colegi,

cred într-o comunicare sinceră și rapidă și acesta este motivul ce m-a determinat să trimit această scrisoare.

Am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a candida și a fi ales ca membru în Consiliul de Administraţie al Casei de Asigurări a Avocaților pe locul de avocat pensionar.

Începând cu acest an, îndeplinesc și această condiție.

În C.V.-ul anexat vă informez în legătură cu experienţa și vechimea în managementul profesiei, ceea ce motivează solicitarea mea.

Totodată, vă comunic și faptul că îl voi susține pe domnul Dan Oancea pentru președinția UNBR.

Cu siguranță acesta va transforma monologul în dialog, iar avocaţii, firmele și Barourile vor comunica interactiv cu conducerea Uniunii.

Cu siguranță, se va îmbunătăţi și poziția Uniunii faţă de actorii majori ai puterii executive, legislative și judecătorești.

Cu siguranță, va creşte importanţa relațiilor externe ale Uniunii.

Cu siguranță, vor dispărea tensiunile interne care prejudiciază profesia de avocat.

Unitatea și solidaritatea în profesie trebuie să genereze nu numai o creștere de imagine – atât de necesară astăzi – dar și o funcționare mai eficientă, pentru a-i mulțumi atât pe avocații individuali, cât și firmele de avocatură.

Avocat Nicolae Vlad Popa
Baroul Brașov
Candidat la demnitatea de membru în Consiliul de Administraţie al CAA

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro