Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Poliția Română selectează ONG pentru proiectul privind prevenirea victimizării în comunităţile de romi
04.06.2015 | JURIDICE.ro

Poliția Română a dat publicității miercuri, 3 iunie 2015, un comunicat cu privire la organizarea unei proceduri de selecție a unui ONG pentru parteneriat în cadrul unui proiect pentru prevenirea victimizării în comunităţile de romi.

Proiectul va fi implementat în parteneriat cu Institutul de Economie Naţională din cadrul Academiei Române şi o organizaţie non-guvernamentală (ONG) cu experienţă în desfăşurarea de activităţi destinate grupurilor vulnerabile şi în domeniul comunicării şi conştientizării publice. ONG-ul partener nu are obligaţia de a asigura co-finanţare în cadrul proiectului.

:: metodologia
:: contractul de finanțare
:: grafic finanțare
:: invitație de participare


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.