Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Gheorghe Florea, Ionel Hașotti, Ion Dragne și Traian Briciu, consultări la Comisia Juridică din Senat ref. modificarea Legii nr. 51/1995. Sunt așteptate amendamentele avocaților bucureșteni


4 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul București a lansat în dezbatere publică miercuri, 3 iunie 2015, proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 51/1995.

Avocat dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București, împreună cu av. dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR, av. Ionel Hașotti, vicepreședintele UNBR, și cu av. dr. Traian Briciu, directorul INPPA, a participat la o întâlnire de lucru în Comisia Juridică a Senatului, în vederea formulării de amendamente asupra proiectului de modificare și completare a Legii nr. 51/1995.

Avocații sunt invitați să își exprime punctul de vedere față de proiect, pe adresa de e-mail info@baroul-bucuresti.ro, până la data de 8 iunie 2015, în vederea centralizării opiniilor și înaintării acestora către Parlament pe 12 iunie 2015.

Totodată, avocații sunt invitați să analizeze și să își comunice opinia cu privire la propunerea Asociaţiei Magistraţilor din România cu privire la modificarea/completarea Legii nr. 51/1995.

:: proiectul
:: propunerea AMR

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii