Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Gheorghe Florea, Ionel Hașotti, Ion Dragne și Traian Briciu, consultări la Comisia Juridică din Senat ref. modificarea Legii nr. 51/1995. Sunt așteptate amendamentele avocaților bucureșteni
04.06.2015 | JURIDICE.ro

Baroul București a lansat în dezbatere publică miercuri, 3 iunie 2015, proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 51/1995.

Avocat dr. Ion Dragne, Decanul Baroului București, împreună cu av. dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR, av. Ionel Hașotti, vicepreședintele UNBR, și cu av. dr. Traian Briciu, directorul INPPA, a participat la o întâlnire de lucru în Comisia Juridică a Senatului, în vederea formulării de amendamente asupra proiectului de modificare și completare a Legii nr. 51/1995.

Avocații sunt invitați să își exprime punctul de vedere față de proiect, pe adresa de e-mail info@baroul-bucuresti.ro, până la data de 8 iunie 2015, în vederea centralizării opiniilor și înaintării acestora către Parlament pe 12 iunie 2015.

Totodată, avocații sunt invitați să analizeze și să își comunice opinia cu privire la propunerea Asociaţiei Magistraţilor din România cu privire la modificarea/completarea Legii nr. 51/1995.

:: proiectul
:: propunerea AMR


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.