Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Susținere publică teză de doctorat: Mariana-Mihaela Vanghelie / 17 iunie 2015


5 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității din București va găzdui miercuri, 17 iunie 2015, în Sala Constantin Stoicescu, la ora 16:30, susținerea publică a tezei de doctorat ”Constrângerea administrativă și statul de drept”, de către doctorand Mariana-Mihaela Vanghelie.

Conducător de doctorat: prof. univ. dr. Verginia Vedinaș.
Președintele Comisiei de doctorat: Director Şc. doctorală, prof. univ. dr. Dana Tofan.
Referenți: prof. univ. dr. Dan-Drosu Șaguna (Universitatea din București), prof. univ. dr. Dan-Claudiu Dănișor (Universitatea din Craiova), prof. univ. dr. Nicolae Popa (Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București).

:: rezumatul tezei

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii