« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Echipa Facultății de Drept a Universității din București, locul I la Concursul de Arbitraj Internaţional de la Paris
04.06.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității joi, 4 iunie 2015, un comunicat cu privire la rezultatul obținut de echipa facultății la cea de a X-a ediţie a Concursul de Arbitraj Internaţional de la Paris (CAIP 2014-2015), care s-a desfăşurat în perioada 18-20 mai 2015, la Paris.

Echipa, formată din studenţi din anii III şi IV din cadrul Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, a obţinut premiul întâi la cea de a X-a ediţie a Concursul de Arbitraj Internaţional de la Paris. Membrii echipei sunt: Maria-Iulia Ariciu, Andreea-Paula Armanu (pledant), Monica Simona Corchiș şi Andreea Ioana Vezeteu (pledant). Echipa a fost antrenată de Bogdan Marculeț şi George Trantea, partenerii coodonatori ai French Desk din cadrul NICULEASA Law Office.

Echipa a primit ca premiu suma de 8.000 EUR şi un stagiu de 6 luni la casa de avocatură Clifford Chance Paris pentru fiecare din cele două membre pledante, Andreea-Paula Armanu (anul IV) şi Andreea Ioana Vezeteu (anul III).

 
Secţiuni: Arbitraj, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD