Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Ministrul Justiției din Rep. Moldova a primit vizita lui Răzvan Horațiu Radu


6 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Justiției al Republicii Moldova a dat publicității vineri, 5 iunie 2015, un comunicat cu privire la întâlnirea dintre Vladimir Grosu, ministrul Justiției din Rep. Moldova, și Răzvan Horațiu Radu, subsecretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România.

Întrunirea a avut ca scop consolidarea colaborării în domeniul armonizării actelor normative naționale cu legislația europeană și realizarea agendei de cooperare bilaterală, discuțiile axându-se pe continuarea sprijinirii parcursului european al Republicii Moldova, susţinerea procesului de armonizare legislativă, de aplicare a standardelor UE, precum și pe necesitatea asigurării continuităţii proiectelor bilaterale.

În cadrul vizitei sale în Republica Moldova, oficialul român a susținut un workshop cu privire la modelul românesc de coordonare a procesului de transpunere a legislației Uniunii Europene în dreptul intern și a participat la conferinţa cu tema „Rolul Curţii de Justiţie a UE în cadrul arhitecturii instituţionale a UE”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri