Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SNG a deschis oficial noul an școlar
09.06.2015 | JURIDICE.ro


Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 8 iunie 2015, un comunicat, semnat de jud. Elena Miruna Ghica – Responsabil cu mass-media, cu privire la deschiderea noului an școlar.

Festivitatea de deschidere a anului a avut loc luni, 8 iunie 2015, la sediul Școlii din București, la eveniment participând, pe lângă cursanți, formatori și conducerea SNG, jud. Marius Badea Tudose, președintele CSM, Tiberiu Mihail Nițu, Procurorul general al României, jud. Simona Gina Pietreanu, ÎCCJ, jud. Octavia Spineanu Matei, directorul INM.

Pentru anul 2015, Școala își propune dezvoltarea motivaţiilor şi a aptitudinilor cursanților, necesare exercitării profesiei de grefier, precum și însuşirea cunoştinţelor şi formarea deprinderilor necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice. De asemenea, se urmărește apropierea de INM, prin implementarea de activități comune de formare, care să contribuie la creșterea calității și eficienței actului de justiție.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate