Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SNG a deschis oficial noul an școlar
09.06.2015 | JURIDICE.ro

Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 8 iunie 2015, un comunicat, semnat de jud. Elena Miruna Ghica – Responsabil cu mass-media, cu privire la deschiderea noului an școlar.

Festivitatea de deschidere a anului a avut loc luni, 8 iunie 2015, la sediul Școlii din București, la eveniment participând, pe lângă cursanți, formatori și conducerea SNG, jud. Marius Badea Tudose, președintele CSM, Tiberiu Mihail Nițu, Procurorul general al României, jud. Simona Gina Pietreanu, ÎCCJ, jud. Octavia Spineanu Matei, directorul INM.

Pentru anul 2015, Școala își propune dezvoltarea motivaţiilor şi a aptitudinilor cursanților, necesare exercitării profesiei de grefier, precum și însuşirea cunoştinţelor şi formarea deprinderilor necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor specifice. De asemenea, se urmărește apropierea de INM, prin implementarea de activități comune de formare, care să contribuie la creșterea calității și eficienței actului de justiție.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.