Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Concursul pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului şef-adjunct ai Inspecţiei Judiciare. Susținerea proiectului. Rezultatele


10 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 9 iunie 2015, rezultatele obținute de candidați la proba constând în susținerea proiectului din cadrul concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului şef-adjunct ai Inspecţiei Judiciare.

Rezultatele:
1. Gheorghe Fiț – candidat pentru funcția de inspector-șef adjunct – 7.25
2. Daniela Valeria Iancu – candidat pentru funcția de inspector-șef – 7.65
3. Lucian Neterjoiu – candidat pentru funcția de inspector-șef – 9.46
4. Liliana Novac – candidat pentru funcția de inspector-șef adjunct – 7.08
5. Elena Rădescu – candidat pentru funcția de inspector-șef adjunct – 6.52
6. Gheorghe Stan – candidat pentru funcția de inspector-șef adjunct – 8.96.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii