Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

DRAGNE & ASOCIAȚII propune soluții pentru mediul de afaceri


11 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII susține seminarul “Afacerile într-o nouă paradigmă: între decizii economice și provocări juridice. Soluții legale pentru mediul de afaceri”, în parteneriat cu Media Makers, organizat la București, în cadrul Universității Româno-Americane.

Conferința, care va avea loc în zilele de 12 și 13 iunie 2015, va aborda diverse probleme cu care se confruntă companiile românești în activitatea lor curentă, cu privire la executarea silită și chiar incidența unor aspecte de natură penală.

Avocatul dr. Ion Dragne, în calitate de invitat special, va deschide conferința cu o alocuțiune cu privire la provocările contextului juridic și economic actual. Aspecte referitoare la răspunderea civilă și procedura de recuperare a prejudiciilor vor fi dezbătute în prima zi a conferinței de avocatul Gabriel Paraschiv, Managing Associate DRAGNE & ASOCIAȚII.

Seminarul este acreditat de Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI) și se află în curs de acreditare de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA).

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii