« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

DRAGNE & ASOCIAȚII propune soluții pentru mediul de afaceri
11.06.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal, Recuperare creanțe, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII susține seminarul “Afacerile într-o nouă paradigmă: între decizii economice și provocări juridice. Soluții legale pentru mediul de afaceri”, în parteneriat cu Media Makers, organizat la București, în cadrul Universității Româno-Americane.

Conferința, care va avea loc în zilele de 12 și 13 iunie 2015, va aborda diverse probleme cu care se confruntă companiile românești în activitatea lor curentă, cu privire la executarea silită și chiar incidența unor aspecte de natură penală.

Avocatul dr. Ion Dragne, în calitate de invitat special, va deschide conferința cu o alocuțiune cu privire la provocările contextului juridic și economic actual. Aspecte referitoare la răspunderea civilă și procedura de recuperare a prejudiciilor vor fi dezbătute în prima zi a conferinței de avocatul Gabriel Paraschiv, Managing Associate DRAGNE & ASOCIAȚII.

Seminarul este acreditat de Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI) și se află în curs de acreditare de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA).

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practică, echipele de avocați sunt coordonate de șase asociați: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea. Fondată în anul 2010, societatea aniversează în 2015 cinci ani de existență

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD