Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București ref. scrisoare deschisă a unui avocat către organele de conducere
12.06.2015 | JURIDICE.ro


Baroul București a dat publicității joi, 11 iunie 2015, un comunicat cu privire la scrisoare deschisă a unui avocat, membru al Baroului București, adresată organelor de conducere ale profesiei.

Consiliul Baroului București a analizat conținutul scrisorii, precum și răspunsul UNBR și a stabilit că își însușește poziția principială adoptată de Uniunea Națională a Barourilor din România. Consiliul își manifestă disponibilitatea de a continua dialogul cu membrii profesiei cu privire la orice problemă care ar putea avea impact asupra avocaturii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate