Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Fuziune CLIFFORD CHANCE – BADEA & ASOCIATII


18 decembrie 2008 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Fuziunea isi va produce efecte, sub rezerva aprobarii de catre parteneriatul global al Clifford Chance, incepand cu 1 mai 2009. Clifford Chance a deschis un birou in Bucuresti in 2006 pe baza asocierii cu Badea & Asociatii, anticipand ca fuziunea se va realiza in urmatorii trei ani. Badea & Asociatii a fost fondata in anul 2002 de catre Daniel Badea si Nadia Badea.  

Biroul din Bucuresti are in prezent patru parteneri si 50 de avocati, iar ca urmare a fuziunii va opera sub numele "Badea Clifford Chance". Biroul va fi in continuare condus de Daniel Badea in calitate de Managing Partner.  

Michael Cuthbert, Regional Managing Partner al Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est a comentat: "Suntem incantati ca firmele noastre s-au integrat atat de rapid si eficient. Succesul biroului din Romania este datorat eforturilor depuse de Daniel si Nadia, precum si de intreaga echipa din Bucuresti. Avem un numar semnificativ de clienti importanti comuni, iar biroul din Romania asista o mare parte din clientii nostri strategici la nivel global".  

David Childs, Global Managing Partner al Clifford Chance a adaugat: "Aceasta fuziune confirma pozitia noastra de lider pe piata avocaturii din regiune." 

Daniel Badea, Managing Partner al biroului din Bucuresti, a mentionat: "Asocierea a creat sinergii semnificative pentru ambele firme, iar integrarea a avut loc natural avand in vedere colaborarea deja existenta si compatibilitatea de standarde si clienti. Legatura cu Clifford Chance ne-a pus la dispozitie o platforma globala si acces la clienti internationali activi in Europa de Sud-Est." 
 
Clifford Chance este prezenta in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul din Moscova. De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 36 de parteneri si peste 320 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev. La nivel global firma are 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati.  

Badea & Asociatii a fost fondata de catre Daniel Badea si Nadia Badea in anul 2002. 

Badea Clifford Chance a oferit in mod constant consultanta investitorilor internationali din Romania si Sud-Estul Europei, specializandu-se pe tranzactii multijurisdictionale complexe in domeniile financiar-bancar, piata de capital, achizitii si fuziuni, real estate pentru clienti precum banci internationale si de investitii, fonduri de private equity sau companii globale. 

Firma numara patru parteneri si are 50 de avocati.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică