Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Fuziune CLIFFORD CHANCE – BADEA & ASOCIATII
18.12.2008 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Fuziunea isi va produce efecte, sub rezerva aprobarii de catre parteneriatul global al Clifford Chance, incepand cu 1 mai 2009. Clifford Chance a deschis un birou in Bucuresti in 2006 pe baza asocierii cu Badea & Asociatii, anticipand ca fuziunea se va realiza in urmatorii trei ani. Badea & Asociatii a fost fondata in anul 2002 de catre Daniel Badea si Nadia Badea.  

Biroul din Bucuresti are in prezent patru parteneri si 50 de avocati, iar ca urmare a fuziunii va opera sub numele "Badea Clifford Chance". Biroul va fi in continuare condus de Daniel Badea in calitate de Managing Partner.  

Michael Cuthbert, Regional Managing Partner al Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est a comentat: "Suntem incantati ca firmele noastre s-au integrat atat de rapid si eficient. Succesul biroului din Romania este datorat eforturilor depuse de Daniel si Nadia, precum si de intreaga echipa din Bucuresti. Avem un numar semnificativ de clienti importanti comuni, iar biroul din Romania asista o mare parte din clientii nostri strategici la nivel global".  

David Childs, Global Managing Partner al Clifford Chance a adaugat: "Aceasta fuziune confirma pozitia noastra de lider pe piata avocaturii din regiune." 

Daniel Badea, Managing Partner al biroului din Bucuresti, a mentionat: "Asocierea a creat sinergii semnificative pentru ambele firme, iar integrarea a avut loc natural avand in vedere colaborarea deja existenta si compatibilitatea de standarde si clienti. Legatura cu Clifford Chance ne-a pus la dispozitie o platforma globala si acces la clienti internationali activi in Europa de Sud-Est." 
 
Clifford Chance este prezenta in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul din Moscova. De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 36 de parteneri si peste 320 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga, Varsovia si Kiev. La nivel global firma are 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati.  

Badea & Asociatii a fost fondata de catre Daniel Badea si Nadia Badea in anul 2002. 

Badea Clifford Chance a oferit in mod constant consultanta investitorilor internationali din Romania si Sud-Estul Europei, specializandu-se pe tranzactii multijurisdictionale complexe in domeniile financiar-bancar, piata de capital, achizitii si fuziuni, real estate pentru clienti precum banci internationale si de investitii, fonduri de private equity sau companii globale. 

Firma numara patru parteneri si are 50 de avocati.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti