Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București invită avocații să contribuie la creșterea eficienței procedurilor administrative
15.06.2015 | JURIDICE.ro


Baroul București a dat publicității vineri, 12 iunie 2015, un comunicat, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la constituirea unor grupuri de lucru pentru creșterea eficienței procedurilor administrative și inițierea de proiecte destinate avocaților membri.

Consiliul Baroului București invită avocații să contribuie, pe bază de voluntariat, la acest demers, aceștia urmând a colabora cu membrii Consiliului. Avocații interesați trebuie să trimită o scrisoare de intenție și CV la adresa de e-mail secretariat@baroul-bucuresti.ro, până la 23 iunie 2015, ora 12:00, urmând ca după analizarea candidaturilor, membrii selectați să fie incluși în unul din resorturile de activitate ale Consiliului.

De asemenea, Consiliul invită avocații să comunice inițiative prin care să se îmbunătățească activitatea Consiliului și a serviciilor administrative ale baroului, prin accesarea secțiunii dedicate din site-ul baroului Propuneri și inițiative.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate