Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București invită avocații să contribuie la creșterea eficienței procedurilor administrative
15.06.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității vineri, 12 iunie 2015, un comunicat, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la constituirea unor grupuri de lucru pentru creșterea eficienței procedurilor administrative și inițierea de proiecte destinate avocaților membri.

Consiliul Baroului București invită avocații să contribuie, pe bază de voluntariat, la acest demers, aceștia urmând a colabora cu membrii Consiliului. Avocații interesați trebuie să trimită o scrisoare de intenție și CV la adresa de e-mail secretariat@baroul-bucuresti.ro, până la 23 iunie 2015, ora 12:00, urmând ca după analizarea candidaturilor, membrii selectați să fie incluși în unul din resorturile de activitate ale Consiliului.

De asemenea, Consiliul invită avocații să comunice inițiative prin care să se îmbunătățească activitatea Consiliului și a serviciilor administrative ale baroului, prin accesarea secțiunii dedicate din site-ul baroului Propuneri și inițiative.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.