Varia
JURIDICE

Jud. Ionuț Matei a primit vizita delegaţiei magistraţilor străini, în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare


15 iunie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 12 iunie 2015, un comunicat cu privire la întâlnirea dintre jud. Ionuț Mihai Matei, vicepreședintele Instanței Supreme, cu delegaţia magistraţilor străini în cadrul Programului de schimb al autorităţilor judiciare.

Delegaţia magistraţilor străini a fost compusă din Elisabeth Mulders, Nicole Cramer, Norbert Moritz și Thomas Gedschold din Germania, Giovanni Favi din Italia, Monika Frackowiak, Iwona Godlewska și Sebastian Wojewodka din Polonia, Eva Cherne Serrajon din Spania și Heleen Patijn din Olanda.

Oaspeților le-au fost prezentate: modul de organizare şi funcţionare a departamentelor şi secţiilor instanţei, aspecte legate de mijloacele procedurale de unificare a jurisprudenţei prin mecanismul recursului în interesul legii şi cel al sesizării în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, precum și aspecte relevante ale programului informatizat ECRIS, cu ajutorul specialistului IT, Florentina Guțu.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro