Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Ilfov ref. practicarea excesivă a instituției substituirii de către avocații desemnați din oficiu în cauzele penale
16.06.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Ilfov a dat publicității Hotărârea nr. 34 din 5 mai 2015 a Consiliului cu privire la practicarea excesivă a instituției substituirii de către avocații desemnați din oficiu în cauzele penale.

Consiliul a hotărât că, începând cu 15 mai 2015, avocații înscriși în Registrul de Asistență Judiciară au obligația de a informa cu privire la substituirea intervenită în cauza în care au fost desemnați să asigure asistență juridică din oficiu, urmând ca în termen de trei zile lucrătoare de la data substituirii să fie înregistrată la barou copia delegației de substituire, în cuprinsul căreia va fi indicat motivul care a determinat substituirea.

Încălcarea acestei hotărâri atrage sancțiunea disciplinară a suspendării provizorii a dreptului de a figura în Registrul de Asistență Judiciară al Baroului Ilfov și sesizarea Comisiei de Disciplină.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.