Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Aniversare IONESCU ȘI SAVA: Primii 10 ani cu Dreptul în avocatura de business


16 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

O cifra de afaceri ce a evoluat de la 60.000 EUR (in 2005) la 1,8 mln. EUR (in 2014), o atitudine consistenta ce a propulsat Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA intre primii 20 de jucatori de pe piata avocaturii de business din Romania, peste 50 de clienti – jucatori de prima dimensiune in economia romaneasca, o echipa solida de 21 avocati, peste 1.500 de cazuri castigate in instanta, o Scoala de Vara privata ce a asigurat pana in prezent trainingul unora dintre cei mai talentati 80 de studenti la Drept din toata tara – acestea sunt principalele cifre de bilant la implinirea a 10 ani de activitate a Casei de Avocatura IONESCU SI SAVA.

Infiintata in 2005 de partenerii Radu Ionescu, George Albert Ionescu, Otilia Sava si Alina Neagu, Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA numara in prezent o echipa de 4 parteneri si 17 avocati, iar ariile de expertiza ale echipei includ litigii, insolventa, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurentei, fuziuni si achizitii. De la infiintarea sa, IONESCU SI SAVA a asistat si continua sa asiste clienti de prima marime, din domenii precum industria farmaceutica, auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala – in portofoliul de clienti IONESCU SI SAVA regasindu-se companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar.

Radu Ionescu

Radu Ionescu

Am evoluat odata cu economia romaneasca si cu clientii nostri. Intr-o perioada relativ scurta de timp ne-am construit o reputatie solida in piata – prin livrarea de servicii juridice de calitate, intelegere profunda a nevoilor si business-ului clientilor, dar mai ales prin disponibilitatea si eficienta echipei”, declara Radu Ionescu, partener fondator al Casei de Avocatura IONESCU SI SAVA.

Despre Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA

Cu o puternica expunere internationala, Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA este membra in cadrul Alliance of Business Lawyers, o retea internationala de prestigiu, ai carei membri sunt firme de avocatura din intreaga lume (peste 700 de avocați si 51 de birouri in 32 de tari) – care permite companiilor acces la consiliere juridica la nivel international. La invitatia IONESCU SI SAVA, conferinta internationala anuala Alliance of Business Lawyers se va organiza in 2016 in Romania, peste 100 de reprezentanti ai unor case de avocatura internationale de prestigiu fiind asteptati la Bucuresti cu aceasta ocazie.

Cateva puncte de reper in evolutia Casei de Avocatura IONESCU SI SAVA:

2005: infiintarea societatii civile de Avocati IONESCU SI SAVA, de catre avocatii Radu Ionescu, George Albert Ionescu, Otilia Sava si Alina Neagu;

2010: Infiintarea “Scolii de Vara IONESCU SI SAVA: Avocatura, intre meserie si vocatie” – program de training privat in avocatura de business, care instruieste anual o promotie de cate 20 dintre cei mai talentati studenti la Drept din Romania;

2011: Infiintarea Casei de Insolventa IONESCU SI SAVA;

2012: Afilierea la Alliance of Business Lawyers;

2013: Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA a fost desemnata de prestigioasa publicatie britanica Acquision International „Firma Anului in Dreptul Concurenței” (Competition Law – Firm of the Year – Romania);

2015: Alina Toma devine primul avocat asociat promovat in calitate de partener in cadrul casei de avocatura.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii