« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Aniversare IONESCU ȘI SAVA: Primii 10 ani cu Dreptul în avocatura de business
16.06.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

O cifra de afaceri ce a evoluat de la 60.000 EUR (in 2005) la 1,8 mln. EUR (in 2014), o atitudine consistenta ce a propulsat Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA intre primii 20 de jucatori de pe piata avocaturii de business din Romania, peste 50 de clienti – jucatori de prima dimensiune in economia romaneasca, o echipa solida de 21 avocati, peste 1.500 de cazuri castigate in instanta, o Scoala de Vara privata ce a asigurat pana in prezent trainingul unora dintre cei mai talentati 80 de studenti la Drept din toata tara – acestea sunt principalele cifre de bilant la implinirea a 10 ani de activitate a Casei de Avocatura IONESCU SI SAVA.

Infiintata in 2005 de partenerii Radu Ionescu, George Albert Ionescu, Otilia Sava si Alina Neagu, Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA numara in prezent o echipa de 4 parteneri si 17 avocati, iar ariile de expertiza ale echipei includ litigii, insolventa, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurentei, fuziuni si achizitii. De la infiintarea sa, IONESCU SI SAVA a asistat si continua sa asiste clienti de prima marime, din domenii precum industria farmaceutica, auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala – in portofoliul de clienti IONESCU SI SAVA regasindu-se companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar.

Radu Ionescu

Radu Ionescu

Am evoluat odata cu economia romaneasca si cu clientii nostri. Intr-o perioada relativ scurta de timp ne-am construit o reputatie solida in piata – prin livrarea de servicii juridice de calitate, intelegere profunda a nevoilor si business-ului clientilor, dar mai ales prin disponibilitatea si eficienta echipei”, declara Radu Ionescu, partener fondator al Casei de Avocatura IONESCU SI SAVA.

Despre Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA

Cu o puternica expunere internationala, Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA este membra in cadrul Alliance of Business Lawyers, o retea internationala de prestigiu, ai carei membri sunt firme de avocatura din intreaga lume (peste 700 de avocați si 51 de birouri in 32 de tari) – care permite companiilor acces la consiliere juridica la nivel international. La invitatia IONESCU SI SAVA, conferinta internationala anuala Alliance of Business Lawyers se va organiza in 2016 in Romania, peste 100 de reprezentanti ai unor case de avocatura internationale de prestigiu fiind asteptati la Bucuresti cu aceasta ocazie.

Cateva puncte de reper in evolutia Casei de Avocatura IONESCU SI SAVA:

2005: infiintarea societatii civile de Avocati IONESCU SI SAVA, de catre avocatii Radu Ionescu, George Albert Ionescu, Otilia Sava si Alina Neagu;

2010: Infiintarea “Scolii de Vara IONESCU SI SAVA: Avocatura, intre meserie si vocatie” – program de training privat in avocatura de business, care instruieste anual o promotie de cate 20 dintre cei mai talentati studenti la Drept din Romania;

2011: Infiintarea Casei de Insolventa IONESCU SI SAVA;

2012: Afilierea la Alliance of Business Lawyers;

2013: Casa de Avocatura IONESCU SI SAVA a fost desemnata de prestigioasa publicatie britanica Acquision International „Firma Anului in Dreptul Concurenței” (Competition Law – Firm of the Year – Romania);

2015: Alina Toma devine primul avocat asociat promovat in calitate de partener in cadrul casei de avocatura.

 
Secţiuni: Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD