Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Concursul pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului şef-adjunct ai Inspecţiei Judiciare. Testarea scrisă privind managementul. Programul și repartizarea candidaților


17 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 16 iunie 2015, programul de desfăşurare a testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane, precum și repartizarea candidaților, din cadrul concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului şef-adjunct ai Inspecţiei Judiciare.

Proba va avea loc pe 19 iunie 2015, la sediul CSM, în Sala de Consiliu, etaj 2, începând cu ora 8:30, accesul candidaților în sala de examen făcându-se între orele 7:45-8:00, pe baza actului de identitate.

Repartizarea candidaților:
1. Gheorghe Fiț – pentru funcția de Inspector șef-adjunct
2. Lucian Netejoru – pentru funcția de Inspector șef
3. Gheorghe Stan – pentru funcția de Inspector șef-adjunct.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii