Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Avocații sunt invitați să primească auditori de justiție la practică. UPDATE: Prelungire termen de înscriere
26.06.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

25 iunie 2015: Baroul București a dat publicității joi, 25 iunie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la prelungirea termenului pentru exprimarea opțiunilor formelor de exercitare a profesiei, de a facilita efectuarea practicii de către auditorii de justiție, până la 29 iunie 2015, ora 12:00.

***

16 iunie 2015: Baroul București a dat publicității luni, 15 iunie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la desfășurarea practicii avocațiale a auditorilor de justiție.

Stagiul se adresează unui număr de 160 auditori de justiție aflați în cel de-al doilea an de formare, urmând ca practica să se desfășoare în perioada 1-27 septembrie 2015.

Avocații interesați să primească auditori de justiție la practică sunt rugați să își exprime intenția, până pe 22 iunie 2015, la adresa de e-mail: e-mail: elena.hirdau@baroul-bucuresti.ro.

Avocații vor preciza în e-mail următoarele:
– numele și prenumele îndrumătorilor și numărul de auditori care poate fi primit în practică și îndrumat efectiv;
– domeniul preponderent de activitate/specializare;
– adresa completă, telefon, fax, e-mail la care forma de exercitare a profesiei își desfășoară în mod real și efectiv activitatea;
– acceptul formelor de exercitare a profesiei privind colaborarea și în anul 2015.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti