Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Avocații sunt invitați să primească auditori de justiție la practică. UPDATE: Prelungire termen de înscriere


26 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

25 iunie 2015: Baroul București a dat publicității joi, 25 iunie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la prelungirea termenului pentru exprimarea opțiunilor formelor de exercitare a profesiei, de a facilita efectuarea practicii de către auditorii de justiție, până la 29 iunie 2015, ora 12:00.

***

16 iunie 2015: Baroul București a dat publicității luni, 15 iunie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la desfășurarea practicii avocațiale a auditorilor de justiție.

Stagiul se adresează unui număr de 160 auditori de justiție aflați în cel de-al doilea an de formare, urmând ca practica să se desfășoare în perioada 1-27 septembrie 2015.

Avocații interesați să primească auditori de justiție la practică sunt rugați să își exprime intenția, până pe 22 iunie 2015, la adresa de e-mail: e-mail: elena.hirdau@baroul-bucuresti.ro.

Avocații vor preciza în e-mail următoarele:
– numele și prenumele îndrumătorilor și numărul de auditori care poate fi primit în practică și îndrumat efectiv;
– domeniul preponderent de activitate/specializare;
– adresa completă, telefon, fax, e-mail la care forma de exercitare a profesiei își desfășoară în mod real și efectiv activitatea;
– acceptul formelor de exercitare a profesiei privind colaborarea și în anul 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii