Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INM selectează avocați pentru participarea la seminariile privind reintegrarea socială a persoanelor condamnate
17.06.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 16 iunie 2015, un anunț cu privire la oferirea a câte două locuri pentru avocați la fiecare dintre cele trei seminarii organizate în cadrul proiectului „Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: o abordare europeană comprehensivă”.

Calendarul seminariilor:
– Seminar 4: 16-18 septembrie, Bucureşti (Hotel Minerva);
– Seminar 5: 7-9 octombrie, Bucureşti (Hotel Minerva);
– Seminar 6: 26-28 octombrie, Bucureşti (Hotel Minerva).

Aceste seminarii îşi propun o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activităţii specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocaţi şi grefieri) şi care să transpună concret dispoziţiile teoretice în realitate. De asemenea, acestea vor avea şi o componentă de formare lingvistică, participanţii urmând să parcurgă un modul de formare în privinţa înţelesului şi conţinutului termenilor utilizaţi în mod frecvent în materia cooperării judiciare în materie penală.

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente, doar în format electronic, la adresa: maria.scarlat@inm-lex.rom până la data de 31 iulie 2015:
Formularul de înscriere completat;
– Copie de pe legitimația de avocat emisă de UNBR sau baroul component al UNBR;
– Certificat de competență lingvistică care să ateste nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti