Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INM selectează avocați pentru participarea la seminariile privind reintegrarea socială a persoanelor condamnate


17 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 16 iunie 2015, un anunț cu privire la oferirea a câte două locuri pentru avocați la fiecare dintre cele trei seminarii organizate în cadrul proiectului „Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: o abordare europeană comprehensivă”.

Calendarul seminariilor:
– Seminar 4: 16-18 septembrie, Bucureşti (Hotel Minerva);
– Seminar 5: 7-9 octombrie, Bucureşti (Hotel Minerva);
– Seminar 6: 26-28 octombrie, Bucureşti (Hotel Minerva).

Aceste seminarii îşi propun o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activităţii specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocaţi şi grefieri) şi care să transpună concret dispoziţiile teoretice în realitate. De asemenea, acestea vor avea şi o componentă de formare lingvistică, participanţii urmând să parcurgă un modul de formare în privinţa înţelesului şi conţinutului termenilor utilizaţi în mod frecvent în materia cooperării judiciare în materie penală.

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente, doar în format electronic, la adresa: maria.scarlat@inm-lex.rom până la data de 31 iulie 2015:
Formularul de înscriere completat;
– Copie de pe legitimația de avocat emisă de UNBR sau baroul component al UNBR;
– Certificat de competență lingvistică care să ateste nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii