Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București invită avocații să se înscrie la Curtea de Arbitraj Profesional a Avocaților. UPDATE: Ultima zi de înscriere
30.06.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

30 iunie 2015: Baroul București a dat publicității vineri, 26 iunie 2015, un comunicat, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la înscrierea avocaților la Curtea de Arbitraj Profesional a Avocaților.

Decanul reiterează invitația către avocați de a se înscrie la Curtea de Arbitraj, reamintindu-le că termenul limită este 30 iunie 2015.

***

18 iunie 2015: Baroul București a dat publicității miercuri, 17 iunie 2015, un comunicat cu privire la constituirea Curții de Arbitraj Profesional a Avocaților.

Baroul reamintește faptul că pentru organizarea Curții, potrivit Regulamentului, este necesar un număr de 15-30 de arbitri, stabilit de Consiliul Baroului. Astfel, Consiliul Baroului invită avocații interesați ca până la 30 iunie 2015 să își exprime opțiunea de a deveni arbitru al Curții.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.