Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București invită avocații să se înscrie la Curtea de Arbitraj Profesional a Avocaților. UPDATE: Ultima zi de înscriere
30.06.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

30 iunie 2015: Baroul București a dat publicității vineri, 26 iunie 2015, un comunicat, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la înscrierea avocaților la Curtea de Arbitraj Profesional a Avocaților.

Decanul reiterează invitația către avocați de a se înscrie la Curtea de Arbitraj, reamintindu-le că termenul limită este 30 iunie 2015.

***

18 iunie 2015: Baroul București a dat publicității miercuri, 17 iunie 2015, un comunicat cu privire la constituirea Curții de Arbitraj Profesional a Avocaților.

Baroul reamintește faptul că pentru organizarea Curții, potrivit Regulamentului, este necesar un număr de 15-30 de arbitri, stabilit de Consiliul Baroului. Astfel, Consiliul Baroului invită avocații interesați ca până la 30 iunie 2015 să își exprime opțiunea de a deveni arbitru al Curții.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate