Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Piatra Neamț
22.06.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 19 iunie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Piatra Neamț.

Cu acest prilej, ministrul Justiției s-a întâlnit și cu reprezentanții conducerilor instanțelor, judecătorii, grefierii și personalul instanțelor din Buzău, Roman, Piatra Neamț și Bacău.

Robert Cazanciuc: ”În urmă cu aproximativ un an am vizitat instanțele din Piatra Neamț, iar condițiile în care Judecătoria își desfășura activitatea erau absolut improprii. Mă bucur că am reușit să identificăm un sediu potrivit pentru judecătorie, să îl dotăm și să mutăm această instanță într-un imobil nou care să ofere condiții normale pentru magistrați și justițiabili, după ce, nu cu mult timp în urmă, și Tribunalul Neamț a fost mutat într-un sediu modern. În perspectivă, ambele instanțe vor funcționa în noul Palat de Justiție, lucrare care va fi finalizată prin Programul Național de Investiții demarat împreună cu Ministerul Dezvoltării. Chiar dacă presupune un efort bugetar considerabil, vom finaliza această lucrare astfel încât să oferim, așa cum am promis, justiției și justițiabililor condiții civilizate care să conducă și la reducerea termenelor de judecată”.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.