Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ANI a finalizat proiectul PREVENT privind prevenirea conflictelor de interese în achizițiile publice


23 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Agenția Națională de Integritate a dat publicității vineri, 19 iunie 2015, un comunicat cu privire la finalizarea proiectului ”PREVENT – Sistem informatic integrat de prevenire a conflictelor de interese în achizițiile publice”.

Proiectul a fost implementat în perioada 7 decembrie 2013 – 7 iulie 2015, la sediul ANI din București, perioadă în care au fost implementate o serie de obiective, printre care un Sistem informatic de prevenire a conflictului de interese prin care se urmărește îmbunătăţirea furnizării de servicii privind emiterea unui avertisment de integritate autorităților contractante implicate în proiectele cu finanțare europeană în care apar cazuri de conflict de interese.

În cadrul proiectului au fost instruiți 50 de utilizatori, precum și 5 administratori I.T. de sistem din cadrul Agenţiei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică