Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Arad. Decizii privind punctele de pregătire profesională aferente anilor 2008-2014

23.06.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Baroul Arad a dat publicității luni, 22 iunie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Cristian Alunaru – Decan, cu privire la deciziile adoptate în cadrul ședinței Consiliului de Conducere al Centrului Teritorial Timișoara INPPA, la care au participat și decanii barourilor arondate acestui centru.

S-au hotărât următoarele:
– INPPA Timișoara va posta pe site-ul propriu situația provizorie a punctajelor aferente pregătirii profesionale continue în anii 2008-2011. Avocații vor trimite documentele justificative necuprinse în evidență, până la 15 iulie 2015;
– evidența pentru anii 2012-2014 va fi completată de INPPA Timișoara pe măsura furnizării actelor doveditoare suplimentare de către avocați, până pe 2 noiembrie 2015;
– începând cu 15 iunie 2015, plățile se vor face în contul RO25BRDE360SV93304513600, deschis la BRD Timişoara, Agenţia Continental, titular de cont: INPPA Centrul Teritorial Timişoara.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week