Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Ilfov reduce taxele de înscriere în barou pentru viitorii avocați
23.06.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Ilfov a dat publicității luni, 22 iunie 2015, Hotărârea nr. 37 din 16 iunie 2015 a Consiliului, semnată de av. dr Șerban Lovin – Decan, cu privire la reducerea taxei de înscriere în barou pentru candidații înscriși la Baroul Ilfov și admiși la Examenul de admitere în profesia de avocat 2015.

Consiliul a hotărât reducerea taxei cu 50% pentru candidații înscriși la Baroul Ilfov și admiși la Examenul de admitere în profesia de avocat 2015 în vederea dobândirii titlului de avocat stagiar/definitiv, noile taxe fiind de 750 lei pentru stagiari și 1.500 lei pentru avocații definitivi.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.