Secţiuni » Arii de practică » Business » Gambling
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET

NNDKP are practica de proprietate intelectuală cel mai bine clasată în toate ghidurile de profil relevante


23 iunie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Jocuri de noroc, Telecom
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Practica de proprietate intelectuală a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) continuă să fie situată și în acest an pe primele locuri în cele mai importante publicații internaționale de profil: Managing Intellectual Property (MIP), Chambers Europe, IAM Patent 1000 și WTR 1000.

IAM Patent 1000, specializat în domeniul brevetelor și lansat recent, a recomandat NNDKP atât în proceduri litigioase, cât şi în legătură cu înregistrarea brevetelor.

În domeniul mărcilor, NNDKP este situată de WTR 1000 pe primul nivel al celor două specializări cercetate în România: proceduri administrative și strategie, respectiv apărarea drepturilor și litigii, fiind astfel singura casă de avocatură cu această performanță. Mai mult, firma are și cei mai mulți avocați recomandați.

Ana-Maria Baciu coordonator NNDKP IP

Ana-Maria Baciu
coordonator NNDKP IP

MIP, consacrată în proprietate intelectuală în general, realizează anual clasamente ale agențiilor de proprietate intelectuală şi diviziilor specializate ale caselor de avocatură, pe baza sondajelor în rândul acestora și a clienților. NNDKP rămâne singura casă de avocatură din România inclusă în fiecare dintre cele patru arii cercetate în jurisdicția noastră: litigii privind brevetele şi mărcile/drepturile de autor, proceduri de înregistrare a brevetelor şi mărcilor. În plus, este firma cu cei mai mulți specialiști recomandați (IP Stars). Aceste topuri completează distincția „Firma de proprietate intelectuală a anului în România” oferită de aceeași publicație în 2014 și 2015.

În ediția europeană a ghidului Chambers & Partners, NNDKP este de opt ani clasată pe primul palier în practica de proprietate intelectuală.

Despre practica de proprietate intelectuală a NNDKP

Practica de proprietate intelectuală a NNDKP (NNDKP IP) a fost înființată în 2003, fiind specializată în administrarea drepturilor de proprietate intelectuală și consultanță în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuală, precum și soluționarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipă formată din cinci avocați (trei dintre ei având și calificarea de consilieri în proprietate industrială) și trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene și brevete.

Printre clienții asistați de echipa NNDKP IP se numără companii naționale și multinaționale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG și suplimente nutritive, producători sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicații, jocuri de noroc, industria tutunului.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro