Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

DRAGNE & ASOCIAȚII, 5 ani de performanță în avocatura românească
23.06.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 19 iunie 2015, DRAGNE & ASOCIAȚII, alături de clienți, colaboratori și jurnaliști din presa de specialitate, a sărbătorit, la Athénée Palace Hilton din București, aniversarea celor 5 ani de activitate. În acești ani, echipa de avocați s-a poziționat în topul celor mai prestigioase societăți din țară, fiind recunoscută inclusiv la nivel european pentru experiența sa în mai multe arii de practică.

Astăzi, DRAGNE & ASOCIAȚII este, prin efortul întregii echipe de avocați care o compun sau care au făcut parte din ea, una dintre societățile despre care se spune că este printre cele mai renumite din România. Oameni talentați, bine pregătiți și motivați au făcut posibil acest succes în cei 5 ani de activitate. Sărbătorim alături de dumneavoastră, clienți și colaboratori, rezultatul a mii de ore de muncă dedicate oferirii de servicii de asistență și consultanță juridică inovative. Ne-am păstrat entuziasmul și optimismul în tot ceea ce facem și ne propunem să asigurăm livrarea de strategii creative în procedurile în care ne reprezentăm clienții, strategii orientate spre business și adaptate la contextul și specificul fiecărui proiect, pentru protejarea drepturilor și intereselor cliențilori noștri”, a spus dr. Ion Dragne, Avocat Asociat Coordonator DRAGNE & ASOCIAȚII, recent ales în funcția de Decan al Baroului București.

În prezent, echipa DRAGNE & ASOCIAȚII reunește aproximativ 30 de avocați specializați în cele opt arii de practică: Litigii & Arbitraj, Drept comercial, M&A, Drept fiscal, Drept bancar, Restructurare și Insolvență, Drept imobiliar, Construcții, Dreptul muncii, Proprietate intelectuală, Concurență & Antitrust.

Aniversarea noastră de 5 ani înseamnă și aniversarea clienților noștri; este o șansă să le mulțumim lor, partenerilor de business și colegilor avocați pentru implicare și încredere. Rămânem dedicați profesiei și ne propunem să creștem în continuare, prin proiecte de anvergură, locale și internaționale”, a continuat Stelian Garofil, Avocat Asociat Coordonator DRAGNE & ASOCIAȚII.

DRAGNE & ASOCIAȚII s-a înființat în data de 1 iulie 2010 și este condusă de șase avocati asociați: dr. Ion Dragne, în prezent Decan al Baroului București, Stelian Garofil, Delia Boșman, Oana-Andreia Dumitrescu, Daniel Cîrstea și Ioana Oprea, avocați cu o vastă experiență în ariile de practică coordonate de aceștia.

 Momente cheie ale societății de avocații DRAGNE & ASOCIAȚII:
Iulie 2010 – Societatea de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII își deschide porțile biroului din București, în Cotroceni, pe strada Dr. Romniceanu;
Iulie 2013 – O clădire istorică de 700 mp din Șoseaua Kiseleff este noul birou al avocaților de la DRAGNE & ASOCIAȚII;
Noiembrie 2013 – Ioana Oprea devine avocat partener, alăturându-se asociaților fondatori: dr. Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Boșman, Andreia Dumitrescu și Daniel Cîrstea;
Martie 2014Stelian Garofil devine Managing Partner, coordonând activitatea societății alături de avocatul dr. Ion Dragne, fiind responsabil de consolidarea departamentului de Drept penal;
Martie 2015 – Are loc cea mai amplă rundă de promovări și sunt numiți primii Managing Associates, poziție nou creată în cadrul societății cu rol de coordonare a celor opt arii de practică;
Mai 2015 – Avocatul dr. Ion Dragne, Managing Partner, devine Decanul Baroului București, iar Stelian Garofil, Managing Partner, devine membru al Comisiei de Disciplină din cadrul Baroului București

Începând cu anul 2014, DRAGNE & ASOCIAȚII a inițiat un proiect de responsabilitate față de mediu, de reciclare a hârtiei, alături de “Recicleta” – singurul serviciu de colectare selectivă a cantităților mici de hârtie din capitală, cu cargo-triciclete, unice în România, conduse de persoane defavorizate, cărora li se asigură astfel un loc de muncă.

Preocupați de responsabilitatea lor față de pregătirea și formarea viitorilor profesioniști în domeniul dreptului, avocații de la DRAGNE & ASOCIAȚII susțin activ asociația de studenți ELSA (The European Law Students` Association), cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor la Drept şi a tinerilor jurişti. “Open doors day”, “Conferința Națională de Fiscalitate”, “Legal Explorations: Arbitraj Internațional” sunt doar câteva dintre cele mai recente proiecte dedicate exclusiv acestora.

Despre DRAGNE & ASOCIAȚII

DRAGNE & ASOCIAȚII este recunoscută de ghidurile internaționale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. Catalogată drept lider în materie de Litigii și Arbitraj, DRAGNE & ASOCIAȚII este menționată în fiecare an de publicațiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 și Best Lawyers ca o societate cu experiență în diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate și M&A, Project Finance).

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti