Varia
JURIDICE

CSM selectează magistrați pentru a participa la seminariile organizate în cadrul proiectului privind reintegrarea socială a persoanelor condamnate


24 iunie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 23 iunie 2015, un anunț cu privire la selecția de judecători și procurori pentru proiectul ”Reintegrarea socială a persoanelor condamnate: o abordare europeană comprehensivă”.

Magistrații selectați vor participa la 3 seminarii organizate în cadrul proiectului, în perioada septembrie-octombrie 2015, după următorul calendar:
– Seminar 4: 16-18 septembrie, Bucureşti (Hotel Minerva);
– Seminar 5: 7-9 octombrie, Bucureşti (Hotel Minerva);
– Seminar 6: 26-28 octombrie, Bucureşti (Hotel Minerva).

Persoanele interesate trebuie să trimită formularul de înscriere completat, la adresa de e-mail maria.scarlat@inm-lex.ro, până pe 31 iulie 2015, împreună cu următoarele documente:
– CV complet în limba engleză;
– Dovadă competenţă lingvistică engleză (cel puțin nivel B2).

Numărul locurilor disponibile pentru fiecare seminar este limitat, participanţii urmând a fi selectaţi în ordinea înscrierii.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro