Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Prelungire delegări în funcții de conducere
24.06.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de luni, 22 iunie 2015:
– prelungirea delegării în funcţia de director al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios a Corinei Voicu, judecător la Curtea de Apel Piteşti, pe o perioadă de 3 luni, începând cu data de 7 august 2015, dar nu mai mult de ocuparea funcţiei prin concurs/examen, în condiţiile legii, precum și
– prelungirea delegării în funcţia de şef al Biroului contencios din cadrul Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios a judecătoarei Anamaria Laura Dinescu, Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 luni, începând cu data de 3 august 2015, dar nu mai mult de ocuparea funcţiei prin concurs/examen, în condiţiile legii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate