Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Brașov a organizat conferința ”25 de ani de avocatură independentă”. Cum a fost


24.06.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 23 iunie 2015, un comunicat cu privire la conferinţa intitulată “25 de ani de avocatură independentă”, organizată pe 20 iunie 2015, la Brașov, de Baroul Braşov şi Centrul teritorial Braşov al INPPA.

În cadrul conferinţei au fost susţinute teme de interes profesional de către:
– av. dr. Gheorghe Florea, Preşedintele UNBR
– av. dr. Traian Briciu, Vicepreşedinte al UNBR
– av. dr. Petruţ Ciobanu, Vicepreşedinte al UNBR
– av. Anca Nicchi, decan al Baroului Harghita
– av. Laczkó-Dávid Géza, decanul Baroului Covasna
– dr. Andreea Anamaria Chiş, judecător la Curtea de Apel Cluj, lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca
– dr. Liviu-Gheorghe Zidaru, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, asistent universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, formator INM
– av. dr. Ioan Constantin Gliga, lector Facultatea de Drept, Universitatea Transilvania din Braşov, lector INPPA-Braşov.

La lucrări au participat peste 200 de avocați atât din partea Baroului Brașov, cât și din partea barourilor vecine.

Au fost analizate subiecte de interes actual pentru profesie, precum: secretul profesional, percheziţia sediului profesional al avocatului, dreptul la confidenţialitate garantat clientului, răspunderea avocatului în procesul civil, răspunderea avocatului pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare, principiul „iura novit curia”, incompatibilitatea judecătorului pentru antepronunţare etc.

În cadrul conferinţei, av. dr. Gheorghe Florea, Preşedintele UNBR, a înmânat Baroului Braşov, prin av. Cristina Gheorghe, decan al Baroului, o diplomă de excelenţă, „cu prilejul aniversarii Zilei Avocatului 2015, pentru efortul depus de Barou în promovarea valorilor profesiei de avocat, pentru realizările obţinute în activitatea de organizare a exercitării profesiei de avocat şi pentru perfecţionarea activităţii avocaţilor înscrişi în barou”.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti