Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 
Print Friendly, PDF & Email

Deciziile Consiliului ASF – 23 iunie 2015
26.06.2015 | JURIDICE.ro


Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității miercuri, 24 iunie 2015, un comunicat cu privire la deciziile adoptate de Consiliul ASF în ședința din 23 iunie.

Membrii Consiliului au aprobat, printre altele, crearea Institutului de Studii Financiare (ISF), rezultat din fuziunea Institutului de Management în Asigurări (IMA) şi Institutul de Asigurări (IA), fiind aprobat totodată şi statutul acestuia. Obiectivele ISF sunt: realizarea de studii şi cercetări în domeniul financiar, elaborarea de propuneri legislative, norme tehnice şi principii profesionale pentru pieţele financiare, organizarea de cursuri de pregătire, perfecţionarea şi specializarea persoanelor care lucrează în domeniul financiar, precum şi derularea unor programe de informare.

În cadrul ședinței, Consiliul a aprobat Raportul Anual al ASF pentru anul 2014, document care include principalele repere ale activităţii instituţiei din anul precedent, situaţiile financiare şi raportul de audit. Documentul va fi trimis spre aprobare Parlamentului, urmând a fi publicat și pe site-ul ASF.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate