Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Câștigătorii concursului de referate privind jurisprudenţa CEDO pentru auditorii de justiție, ediția a 11-a


26 iunie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 25 iunie 2015, un comunicat cu privire la concursul de referate privind jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului pentru auditorii de justiţie, ce s-a desfășurat miercuri, 24 iunie, la sediul INM.

Au fost acordate următoarele premii:

1. Premiul pentru cea mai bună prezentare a fost acordat Andreei Roxana Mihai (pentru referatul cu tema Libertatea de exprimare în mediul online, realizat sub coordonarea formatorului Beatrice Ramașcanu);

2. Premiul pentru cea mai bună lucrare scrisă a fost acordat lui George Alexandru Lazăr (pentru lucrarea cu tema Contestația împotriva deciziei de impunere fiscală în lumina Convenției Europene a Drepturilor Omului, lucrare realizată sub coordonarea formatorului Roxana Rizoiu).

Juriul a fost format din:
– Profesor univ. dr. Corneliu Bîrsan;
– Lector univ. dr. Catrinel Brumar – Agent Guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului;
– Lector univ. dr. Csaba Ferenc Asztalos – Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Premiile au constat în cărți, iar câștigătorii au posibilitatea de a publica lucrările realizate în revista Institutului, THEMIS.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii