« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

INM. Vizită de studiu la Comisia Europeană împotriva Rasismului şi Intoleranţei și CEDO / 21-24 septembrie 2015
26.06.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 25 iunie 2015, un anunț cu privire la organizarea unei vizite de studiu la Consiliul Europei, Comisia Europeană împotriva Rasismului şi Intoleranţei şi Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în perioada 21-24 septembrie 2015, la Strasbourg.

În cadrul proiectului Îmbunătăţirea măsurilor antidiscriminare la nivel naţional prin participarea largă a profesioniştilor şi a societăţii civile, implementat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în parteneriat cu Consiliul Europei, va fi organizată o vizită de studiu pentru magistraţi la Consiliul Europei, Comisia Europeană împotriva Rasismului şi Intoleranţei şi Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Această acţiune de formare va oferi participanţilor posibilitatea de a cunoaşte activitatea Comisiei Europene împotriva Rasismului şi Intoleranţei şi de a aprofunda modul de lucru, organizarea şi actele procedurale specifice în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Acţiunea de formare este deschisă participării judecătorilor şi procurorilor, la selecţie având prioritate judecătorii specializaţi în materia dreptului civil şi a contenciosului administrativ de la nivelul tribunalelor, curţilor de apel şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

:: formularul de înscriere

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.