Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

ICCJ. Programul cu publicul în perioada vacanței judecătorești
26.06.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității miercuri, 24 iunie 2015, programul cu publicul în perioada vacanței judecătorești (1 iulie – 31 august 2015).

Programul: 

Secția penală: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Secția I civilă: În perioada 2 iulie-27 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de  luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00 şi în zilele când au loc şedinţele de judecată: 22 iulie şi 27 august.

Secția a II-a civilă: În perioada 1 iulie-31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Secția de contencios administrativ și fiscal: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Completele de 5 judecători: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Registratura generală: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Centrala telefonică va direcţiona apelurile către secţiile şi departamentele instanţei conform programului de mai sus.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti