Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Programul cu publicul în perioada vacanței judecătorești
26.06.2015 | JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității miercuri, 24 iunie 2015, programul cu publicul în perioada vacanței judecătorești (1 iulie – 31 august 2015).

Programul: 

Secția penală: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Secția I civilă: În perioada 2 iulie-27 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de  luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00 şi în zilele când au loc şedinţele de judecată: 22 iulie şi 27 august.

Secția a II-a civilă: În perioada 1 iulie-31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Secția de contencios administrativ și fiscal: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Completele de 5 judecători: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Registratura generală: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Centrala telefonică va direcţiona apelurile către secţiile şi departamentele instanţei conform programului de mai sus.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.