Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Programul cu publicul în perioada vacanței judecătorești
26.06.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității miercuri, 24 iunie 2015, programul cu publicul în perioada vacanței judecătorești (1 iulie – 31 august 2015).

Programul: 

Secția penală: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Secția I civilă: În perioada 2 iulie-27 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de  luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00 şi în zilele când au loc şedinţele de judecată: 22 iulie şi 27 august.

Secția a II-a civilă: În perioada 1 iulie-31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Secția de contencios administrativ și fiscal: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Completele de 5 judecători: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Registratura generală: În perioada 1 iulie – 31 august, programul de lucru cu publicul se va desfăşura în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00-12:00.

Centrala telefonică va direcţiona apelurile către secţiile şi departamentele instanţei conform programului de mai sus.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate