Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București a declanșat procedura de selecție pentru ocuparea funcției de coordonator al SAJ
26.06.2015 | JURIDICE.ro


Baroul București a dat publicității vineri, 26 iunie 2015, un anunț, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la declanșarea procedurii de selecție în vederea desemnării coordonatorului Serviciului de Asistență Judiciară.

Având în vedere vacantarea poziției de coordonator SAJ începând cu data de 1 iulie 2015, avocații interesați sunt invitați să depună, pana la 10 iulie 2015, orele 15:00, o scrisoare de intenție, însoțită de următoarele:
– Curicculum Vitae;
– proiect managerial;
– declarație cu privire la conflictul de interese;
– ofertă financiară.

Documentele pot fi depuse la Secretariat sau pot fi transmise pe e-mail: secretariat@baroul-bucuresti.ro sau prin fax: 021.312.10.84.

Coordonarea serviciului presupune, în principiu, prezența zilnică la Serviciul de Asistență Judiciară și obligația coordonatorului de a nu asigura, direct sau prin interpuși, activități de asistență judiciară, în niciuna dintre componentele sale definite de Legea nr. 51/1995, OUG nr. 51/2008 sau de legi speciale, pe întreaga perioadă în care asigură această activitate.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate