Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Noi parteneri la POPOVICI NITU & ASOCIATII
08.01.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Prestigioasa casa de avocatura POPOVICI NITU & ASOCIATII a anuntat cooptarea in asociere a avocatilor Valentin Creata si Silviu Stoica.

Noii avocati parteneri vor coordona totodata doua din cele 12 grupuri de practica ale firmei, Valentin Creata urmand a fi responsabil de Dezvoltare Constructie si Operare Imobiliara, iar Silviu Stoica de Concurenta & Practici Comerciale Interzise.

Atat Valentin Creata, cat si Silviu Stoica au fost colaboratori ai firmei inca de la infiintare, in ultimii 10 ani parcurgand toate etapele constructiei de cariera de la avocat junior pana la colaborator senior si coordonator de grup de practica.

Ambii au absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si sunt membri ai Baroului Bucuresti din 1999.

Valentin CreataValentin Creata a fost implicat in proiecte semnificative de dezvoltare imobiliara si constructii, cat si in achizitii si gestiune de portofolii rezidentiale.

Astfel, spre exemplu, Valentin Creata a condus echipa de avocati care a construit cel mai mare portofoliu rezidential privat din Romania (1,000 de apartamente in 26 de proiecte distincte cu o valoare totala de 140 milioane de euro), activand de partea Bucharest Apartment Investment/ Benevo Homes Store.

In dezvoltarea imobiliara, Valentin Creata si-a legat numele de multe din proiectele cele mai reprezentative pentru industrie, precum Polus Center Cluj, Polus Center Constanta, Gold Plaza Baia Mare sau Bucharest Industrial Park.

Silviu StoicaSilviu Stoica a urmat US Legal Methods – Introduction to US Law Law organizat la Institute for US Law la Washington, DC si Development Lawyers Course (DLC-20E) organizat de International Development Law Organization (IDLO) la Roma.

Aria de specializare a avocatului Silviu Stoica acopera probleme de concurenta, inclusiv concentrari economice, anti-monopol si practici comerciale, precum si consultanta in probleme corporative.

Printre clientii carora Silviu Stoica le-a acordat consultanta se numara Oresa Ventures (in legatura cu proiecte de investitii sau exit derulate in ultimii ani), precum si Philip Morris, Cargill sau Arcelor Mittal, in general in probleme de concurenta.

 

POPOVICI NITU & ASOCIATIIeste una din primele societati de avocati infiintate in Romania si unul din jucatorii principali in piata serviciilor legale, activand in principal in tranzactii private in care reprezinta, de regula, interesele unor companii multinationale. Societati precum Auchan, Dacia Renault, General Electric, Hewllet Packard, Interamerican, Immoeast, Orange, UPS, Siveco sau RED Capital se numara printre clientii firmei. POPOVICI NITU & ASOCIATII grupeaza 50 de avocati, din care 8 avocati asociati [partners], 14 avocati colaboratori seniori [senior associates] si (iii) 28 avocati colaboratori [associates].

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.