Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Raportul de activitate al CSM pentru anul 2008
09.01.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat CSM: 

"Joi, 8 ianuarie 2008, a fost prezentat plenului CSM Raportul de activitate al CSM pe anul 2008 de catre doamna judecator Lidia Barbulescu, presedintele CSM. 

Conform art. 24 lit. h din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintele CSM: prezinta, in sedinta publica a plenului, raportul anual asupra activitatii Consiliului Superior al Magistraturii, care se transmite instantelor si parchetelor si se da publicitatii.

La sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii a participat si domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei, la punctul de pe ordinea de zi referitor la Prezentarea Raportului de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2008.

Conform art. 25 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii: Presedintele Romaniei prezideaza, fara drept de vot, lucrarile Plenului Consiliului Superior al Magistraturii la care participa.

Raport de activitate al CSM pe anul 2008 >>

jud.Cecilia Morariu
purtator de cuvant Consiliul Superior al Magistraturii"

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.