Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Norme privind documentele financiar-contabile

09.01.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 870 din 23 decembrie 2008 a fost publicat Ordinul ministrului economiei si finantelor nr. 3512/2008 privind documentele financiar-contabile. 

Ordinul aproba Normele metodologice de intocmire si utilizare a documentelor financiar-contabile, precum si Normele specifice de intocmire si utilizare a anumitor documente financiar-contabile, enumerate expres in anexa la ordin, cu precizarea ca modelele de documente cuprinse in anexa la ordin pot fi adaptate din punctul de vedere al formatului, in functie de necesitati, cu obligatia respectarii continutului minimal din norme. 

Se enumera documentele financiar-contabile, care se pastreaza timp de 5 ani, cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite. 

Prevederile ordinului se aplica incepand cu data de 1 ianuarie 2009.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII
SSA

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate