Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Comisia de proceduri fiscale. Plati mai mari. Stingerea creantelor fiscale

09.01.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partera I, nr. 883 din 24 decembrie 2008 a fost publicat Ordinul Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1801/2008 pentru aprobarea Deciziei Comisiei de proceduri fiscale nr. 3/2008. 

In aplicarea art. 12, art. 111, art. 114, art. 119 si art. 120 din Codul de procedura fiscala, Comisia a stabilit ca “in situatia in care contribuabilul, cu buna-credinta, efectueaza o plata mai mare decat cuantumul creantei fiscale inscrise eronat intr-o declaratie fiscala care a fost corectata ulterior de catre contribuabil sau au fost stabilite de catre organul fiscal diferente datorate in plus fata de creanta fiscala initiala, in conditiile legii, data stingerii, in limita sumei platite suplimentar, este data platii astfel cum aceasta este definita de lege, daca suma platita suplimentar nu a fost stinsa pana la data corectarii de catre contribuabil sau pana la data stabilirii de catre organul fiscal a diferentei datorate in plus."

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII
SSA

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week